Detta är en bild av mitt inre

onsdag 22 september 2010

Människor

I dag hörde jag att man kan dela in människor i kategorin, katt och hund människor. Kattmänniskor är egensinniga och kreativa, hundmänniskor bestämda och tydliga.

Jag känner mig bortglömd. Jag tror att det finns fler kategorier. Själv är jag nog en marsvinsmänniska, älskar mat, skygg för främlingar och lojal och (ibland) go mot dem jag känner. Och med tanke på att jag tror att min hjärna håller på att krympa så passar liknelsen ännu bättre...

Vilken djurtyp är du?

16 kommentarer:

 1. På kurs har jag lärt mig att människor är vargar eller giraffer. Om vi fortsätter att gå på kurs kommer vi till slut att bli som Fablernas Värld

  SvaraRadera
 2. Jag är nog en kattmänniska, kanske med inslag av hamster. Fast idag är jag en skunk.

  SvaraRadera
 3. halvt hund,halvt katt med ett stänk av åsna och kobra :)
  fast mest av allt så änner jag meg just nu som en urvriden gammal disktrasa...

  SvaraRadera
 4. Hörde också det där och blev väldigt irriterad - gillar båda!

  SvaraRadera
 5. Just nu känner jag mig mest som en koala, seg och gäspande.

  SvaraRadera
 6. Urvriden disktrasa lät bekant.. fast annars är jag väl ett litet lamm som kan väsa som en orm, skälla som en hund, vara envis som en åsna listig som en räv, stundtals klok som en uggla men mest är jag ju en BJÖRN!

  SvaraRadera
 7. Gillar katter men kallades "en liten terrier" av en patient en gång o det epitelet har jag fått behålla av mina kollegor. Förstår inte alls vad de syftar på.... ;)

  SvaraRadera
 8. Hm, ingen aning faktiskt. Koala är nog rätt likt mig.

  SvaraRadera
 9. Skulle VILJA vara en korp. En stor, svartglänsande klok korp. (Utan ovanan att hacka ögonen ur små kalvar, dock.) Den är fridlyst, lever i par, flyger högt och betraktar världen.

  Men liknar nog mest en padda, tyvärr.

  SvaraRadera
 10. Jag är nog en vegetarisk bondkatt! Skulle aldrig falla mig in att äta en pippi eller gnaga på en gnagare....men en egensinnig katt är jag nog....

  SvaraRadera
 11. Hrm, egensinning, bestämd, kreativ, problemlösare, egoist, lyssnare, glad, ekonomisk, ambitiös, lat, surtant... jag är helt enkelt schitzo =)

  SvaraRadera
 12. Katt!

  Jag suktar efter människors sällskap och när jag får den kommer jag på att människor är jävligt jobbiga och går och lägger mig uppe på bokhyllan så de inte kan nå mig

  SvaraRadera
 13. Många djur blev det. Ett bloggzoo. Natosh, jag undrar om jag får adoptera dig som lillasyster. Det är ju min grej, att adoptera släktingar, det är skönt att få välja sin släkt själv...

  SvaraRadera
 14. Jag har många likheter med mina djur!

  Katt: Umgås och kelar på MINA villkor. Drar när det blir för mycket.

  Hund: Blir vansinnigt glad när familjemedlemmar kommer hem, de dagar som jag är ledig och är ensam hemma. Älskar att få frågan "ska vi ta en promenad". Blir löjligt glad av mat.

  Höns: Gillar att strosa runt och småäta. Pratar gärna och mycket och ibland i munnen på andra. Kacklar rätt rejält när jag är missnöjd eller stressad.

  SvaraRadera
 15. Tant Grön: Ja det får du! Gud så smart du är som adopterar släkt! Jag har ju alltid önskat mig en storasyster som kan guida mig genom livet!

  SvaraRadera