Detta är en bild av mitt inre

söndag 19 september 2010

Min taskiga familj

Jag lever inte särskilt sunt. Men de senaste dagarna har varit riktigt osunda. Fett, kolhydrater, alkohol och nikotin. I större mängder än vanligt. Så då tänkte jag att denna soliga röstningsdag skulle framlevas på ett sunt sätt. Då ställer sig maken och 9-åringen och bakar bullar. Kanelbullar. JAG ÄLSKAR KANELBULLAR! Därför kan jag inte stå emot, bullarna måste smakas på. Taskmörtar.

Adjö, sunda söndag. Goddag, nufrossarsdetikanelbullartillsmagenvärkersöndag.

11 kommentarer:

 1. kommer en dag i morron,och i övermorron,och dan efter det,och efter det...äh...du kan tidsnog ha en sunn dag:)
  njuuut av dina bullar.

  SvaraRadera
 2. Flera personer här i bloggvärlden har under helgen lärt mig att alla nya, goda föresatser börjar på måndagar, så ät du ;-)

  SvaraRadera
 3. Allt börjar på måndag. Så se till att du inte har några bullar kvar då. Förstår precis vad du menar, jag älskar kanelbullar ngt så vansinnigt, men har valt bort det under ett år. Djävla påhitt.

  SvaraRadera
 4. Fru Venus, tyvärr har jag läst om en engelsk studie där det visade sig att de som startade sitt sunda liv på måndagar misslyckades mer än de som startade det någon annan dag i veckan. Studien visade också när man skulle göra svåra saker på jobbet m.m.Tyvärr har jag slarvat bort tidningen där det stod, annars hade jag följt denna forskning slaviskt.

  SvaraRadera
 5. Singelmamman, inga bullar under ett år? Det var faktiskt bland det mest imponerande jag hört på mycket länge!Är det värt det? Vill veta innan jag själv ger mig in på sådana experiment.

  SvaraRadera
 6. Den här veckan har varit så'n bara. Jävla vecka. Ibland är man bara hungrig. Och sugen. Och förbannat sur om man inte får. Ingen tycker om en sur kärring. Så, jag äter. Allt. Iaf den här veckan.
  *muttrar*

  SvaraRadera
 7. Men Åh vad gott med nybakade kanelbullar!!
  Njut människa! :-)

  SvaraRadera
 8. Ack, vad är väl Fett, kolhydrater, alkohol och nikotin jämfört med nybakade kanelbullar!
  Mumsa på bara!

  SvaraRadera
 9. Men herre guuuu vad är det för tjat om kanelbullar????
  Kan inte förstå att det är så märkvärdigt med söta bakverk. Jag har nästan slutat baka eftersom ingen i vårat hus längre äter sånt. Nää en rediger macka i grovt bröd det är SKITBRA det!

  SvaraRadera
 10. Kanelbullar är gott!

  SvaraRadera
 11. Åh. I löv kanelbullar.
  Vill också ha! Fast jag borde inte...;)

  SvaraRadera