Detta är en bild av mitt inre

söndag 5 september 2010

Varför?

Kan någon förklara för mig varför man forskar om hur homosexualitet uppstår. Om det är arv, gener eller miljö? Varför är det viktigt att veta? Ska homosexualitet med denna forskning då kunna botas? Eller ska denna forskning kunna användas av homosexuella för att för omvärlden kunna förklara att jag attraheras inte av samma kön för att det är så jag är utan för att det ligger i mina gener?

Kanske finns det en bra förklaring till att det läggs ned pengar på dessa studier. Personligen tycker jag att det är totalt oviktigt. Det jag önskar människan är att hon ska få känna sig älskad och kunna älska, att hon ska få uppleva förälskelse, attraktion och kärlek. Vem man sedan blir attraheradförälskadkär i tycker jag är helt irrelevant. Faktiskt.

12 kommentarer:

 1. vi vanliga människor tänker allt för logiskt för att förstå varför det ska läggas pengar på nåt som som man anser är precis som det ska va...man får inte sticka ut och vara "annorlunda" gudbevares för då måste någån genast bums försöka leta fel på varför det har blivit så istället för att bara axeptera att det är så det är...förövrig så håller jag med deg till fullo :))

  SvaraRadera
 2. Håller med dig fullständigt!!! Undra varför dom kastar så mycket pengar på det när det finns andra MYCKET viktigare saker att lägga pengarna på...

  SvaraRadera
 3. Håller fullständigt med dig! Att det kan vara en brännande fråga i många lägen, helt ofattbart. Låt oss älska varandra, hur det än ser ut!

  SvaraRadera
 4. Uppstår?? Det är ju inte klokt, man är ju den man är, så enkelt är det!

  SvaraRadera
 5. Jamen då får dom ju något att göra ett bra tag, dom som forskar. Något svar lär dom knappast få.

  SvaraRadera
 6. Du är klok som vanligt. Homo, bi, hetero - so what. Det borde väl räcka med att man är sexuell?

  SvaraRadera
 7. förståelsen kanske kan öka om man forskar - allting har ju sin förklaring - kan forskning komma fram till något så är det väl bra - jag menar komma fram till något som underlättar förståelsen - jag tycker förståelse - icke kärlek - är det som människan - människorna - behöver mest - men egentligen är det ju bara ord - ibland har ju ord ingen 'substans'...

  SvaraRadera
 8. Jag tycker att dom kan forska lite i varför jag tycker att mäns underarmar är sexiga. Är det nedärvt, eller månne en effekt av min alldeles för normala barndom? DET hade varit spännande...

  SvaraRadera
 9. Natosh, det där har jag verkligen undrat över också. Seniga underarmar är otroligt sexigt. Och hur benmuskeln rör sig när en man ska trycka ned kopplingen i bilen och växla.

  SvaraRadera
 10. Forska istället varför man blir heterosexuell!

  SvaraRadera
 11. Och varför det kliar mer i mitt högeröra än i mitt vänstra öra. Alltså riktigt, relevant forskning.
  Hälsning en sexuell en

  SvaraRadera
 12. Tant grön: Åh, vad lugnande att höra att jag inte är ett freak of nature! Höjdpunkten i en fotbollsmatch är såklart inkasten ;)

  SvaraRadera