Detta är en bild av mitt inre

torsdag 2 september 2010

Linserna

Jag var hos optikern. Igen. Tryckte in linserna. Bra, tänkte jag, då kanske jag kan bli en ickeglasögontant nu. Fick inte ut dem. Kände mig helt dum i huvudet. Optikern skulle hjälpa mig. Han fick inte heller ut dem! Han försökte och försökte. Jag tyckte först att det var lite bra. Ett bevis på att jag inte är dum i huvudet. Sedan fick jag lite panik. Var inte så sugen på att åka till någon ögonakut. Till slut ploppade de ut. Linserna, inte ögonen.

Jag tänker fortsätta bära glasögon. Stolt ska de sitta på min näsa. Jag har bestämt att jag passar i glasögon. Och eftersom hjärnan tror på det man säger till den så tror nu min hjärna på att jag ser fantastisk ut i glasögon. Och huvudsaken är ju vad jag själv tycker.

5 kommentarer:

 1. Jag är säker på att du ser fantastisk ut i glasögon. Jag behöver solglasögon idag, inte för att det är sol för det är det inte, men för att jag är så rödögd.

  SvaraRadera
 2. Det låter lugnast att behålla glasögonen på. Ett tag hade jag också linser, men jag blev väldigt torr i ögonen. Utomhus funkade det och när jag red var det perfekt, men inte annars.

  SvaraRadera
 3. Jag kan inte heller ha linser för de fastnar i ögonen! Glasögonen är bäst iallafall...

  SvaraRadera
 4. Glasögonpower det är vi det

  SvaraRadera
 5. Ähhh, du är bara en torris ;) Finns jättebra droppar.

  SvaraRadera