Detta är en bild av mitt inre

måndag 6 september 2010

Men va faan!

Avhörde ett samtal i dag på jobbet. En ung man i 20 års åldern berättar för en kvinna i medelåldern om sin kompis. Kompisen jobbar i byggbranschen. Reser runt en del. Jobbat i Rinkeby bl.a. Och i Rinkeby bryter de upp parketten och odlar grönsaker.

Jisses! Den vandringssägnen valsade runt redan på 70- och 80-talet.  Men då var det visst potatis. Den medelålders damen frågar försynt om ynglingen verkligen tror på detta och skulle det då inte bli vattenskador i hyreshuset om dessa plantor vattnades. Ynglingen svarar att bönor och sådant behöver väl inte så mycket vatten. Sedan tillägger han att han tror på det mesta folk säger till honom. Tyvärr var han varken drogpåverkad eller utvecklingsstörd.

Jag var stum. Började sedan skratta. Avslutade skrattet med att säga att jag tror att de odlar Kat. Ångrade mig genast när jag kom på att korkade människor icke förstår ironi. Skakade nedlåtande på huvudet. Fortsatte skaka på huvudet tills ynglingen lämnat rummet.

Ibland tror jag att det inte har hänt någonting i männsikans utveckling. GAAHHGGRRR!

7 kommentarer:

 1. Han är väl för ung för att ha sett Kapten Zoom. Vi som har sett Kapten Zoom vet ju att utomjordlingar odlar potatis i parkettgolvet "Galaxer i mina braxer sa Kapen Zoom"

  SvaraRadera
 2. Herreguden...triste grejer...

  SvaraRadera
 3. Det vore nog bra med lite mera integration. Undrar vad invandrarna säger om oss Svensson?

  SvaraRadera
 4. Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta...Måste kolla med mamma i Rinkeby om hon har tagit upp sin potatis.

  SvaraRadera
 5. Ibland känner man sig så gammal och vis..

  O ironi som är sååå kul!!

  SvaraRadera
 6. Usch, det är väl en sån idiot som kommer att rösta på SD, verkar ju tro på sagor.

  SvaraRadera
 7. Potatis - gud va svennigt. Här hemma har parketten fått ge vika för LÖK :o)

  Sambon brukar säga att om jag verkligen älskar honom ska jag överraska honom med en låda blandad lök

  SvaraRadera