Detta är en bild av mitt inre

fredag 20 januari 2012

Fråga till läsekretsen

Jag är en turist i detta med att blogga. Turist, trots några aktiva år, eftersom jag liksom inte ooorkar fatta alla finesser. Så, till min fråga, om jag svarar på just er kommentar till mitt inlägg, ser ni typ det på er mejl eller måste ni kolla på min blogg om ni fått svar? För jag är lat. Och om ni liksom inte ser att jag bemödat mig med att svara er, varför ska jag då ödsla tid på det?

10 kommentarer:

 1. Vi måste in hit för att titta, men har vi ställt en fråga så ligger det i vårt intresse att se svar också =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. När man skriver kommentar kan man klicka på "registrera dig via e-post", så ser man när du har svarat där.

   Radera
 2. Näää, jag ser inte det tyvärr. Jag tycker bättre om att få svaret på min blogg om det kräver något svar men jag vet att det finns olika åsikter om detta.

  Men nu gick jag in o läste ditt svar på min förra kommentar;)

  SvaraRadera
 3. Det är ju tyvärr inte alltid man går in igen för att läsa svaren. Jag är kluven till om man ska svara hos sig själv, eller hos frågeställaren!

  SvaraRadera
 4. Jag får inget på mailen, jag går sällan tillbaka och tittar, bara om jag ställt en direkt fråga.

  SvaraRadera
 5. ingen mailnotis här inte

  SvaraRadera
 6. Det är väl bara att klicka på länken under kommentarsrutan, då man kommenterar, och registrera sig... eller?

  Jag brukar kika på de inlägg jag kommenterat lite senare.

  Kramar <3<3<3<3

  SvaraRadera
 7. Om jag ställt en fråga går jag tillbaka och tittar, om jag inte glömmer vilket jag gör ibland. Ibland går jag tillbaka för att se svar på kommentarer (Nilla är fenomenal på att svara!). Hos mig själv försöker jag alltid att svara på alla kommentarer men sällan hinner jag, men får jag en direkt fråga som kräver svar försöker jag att svara både i min blogg (ifall andra också vill veta svaret) samt hos den som ställde frågan.

  Registrera sin mail kan ju vara smart faktiskt, men då kanske man får ALLA följande kommentarer till sin mail och det vill man ju helst inte.

  SvaraRadera
 8. Jag får inget på mailen, men det får jag hos de bloggare som har den typ av kommentarsfunktion som jag själv har. (vet inte vad den heter men den är väldigt bra tycker jag, eftersom man får mail när någon kommenterar eller svarar)

  SvaraRadera
 9. Orsaken till att jag försöker hålla nere antalet bloggar jag följer är att jag vill komma ihåg var jag har varit och kommenterat så att jag kan gå tllbaka och se om jag har fått något svar. Jag försöker orka svara på kommentarerna på min blogg men den senaste tiden har jag varit slö.

  SvaraRadera