Detta är en bild av mitt inre

söndag 29 januari 2012

Mina lögner som jag ibland tror på själv

Jag ljuger sällan för min omgivning. Men mig själv försöker jag smälla i lite lögner då och då.
 • Att jag ska sluta blogga och ägna tiden åt annat. Kanske kommer det att hända en dag men det är tveksamt. För jag vet ju att den tid jag lägger ned på att skrivaochläsa skulle annars gå till att titta på TV.
 • Att jag borde sluta snusa och lägga undan de pengar jag sparar på det och kunna resa i väg någonstans. Jag kommer vara så abstinent så omgivningen kommer be mig börja igen och skulle jag mot förmodan ändå lyckas sluta så skulle jag inte klara av att spara en enda krona, det är liksom inte jag och då kan jag lika gärna lägga pengarna på snus.
 • Att jag minsann kommer att ta tag i mitt liv med motion och kost, inte i dag men snart...Hahaha. Det är nog den största lögnen av alla.
 • Att jag ska byta jobb. Skola om mig helt. Sorry, med tanke på mina redan höga studielånskostnader och att jag har en familj att försörja så kommer inte det att hända.
 • Att det vore bra att ha en vit månad. Äh, varför det egentligen?
Vad ljuger du om?

11 kommentarer:

 1. oboy. Jag kan inte sluta dricka det

  SvaraRadera
 2. Förutom snuset ljuger jag not om typ samma saker som du.

  SvaraRadera
 3. nog... inte not
  Fast not (som i inte) hade kanske varit bättre.

  SvaraRadera
 4. Jag ljuger nog om det mesta....*suck*

  SvaraRadera
 5. Att spegeln förstorar, inte alls visar verkligheten!?

  SvaraRadera
 6. Jag ljög om att sluta röka i 10 år minst men sen gick det! Att sluta ljuga om det alltså, och sluta på riktigt.
  Nu är min största lögn samma som din.

  SvaraRadera
 7. Du får mig ständigt att le:)

  Ja, den där vikten men denna gången har jag faktiskt bestämt mig, jag har ljugit färdigt, nu SKA 10 kg bort!!! Sluta röka gjorde jag faktiskt för 3,5 år sen genom en kurs på jobbet o byta jobb gör jag ju precis nu...hm...

  Jag borde bli bättre på att koppla av.

  Kram

  SvaraRadera
 8. Samma sak som dig utom att skola om mig och att vara vit. Vit är jag redan fast jag inte vill och skola om mig kan jag inte för kroppen är körd. Vänd på det hela jag vill inte vara vit och jag vill jobba då har du mina önskemål. Lite lättare för dig då att stryka två av dina önskningar eller?
  Fick jag välja helt fritt skulle önska att någon forskare hittade bot på min sjukdom för då skulle ta tillbaks mina laster och leva som om det var den sista dagen
  Sköt om dig o du det där med snuset himmel vad pengar man skulle spara eller?

  SvaraRadera
 9. Jag är också lite dålig på det där med att spara. Men om jag låtsades att jag snusar och sedan bestämmer mig för att sluta med det. Då måtte jag ju få lite pengar över och lägga undan dem till en resa. Det kanske skulle gå...

  SvaraRadera
 10. Jag ljuger om att jag mår bra. Det är lögn. Jag mår eländigt för det mesta men det skiter jag i :)

  SvaraRadera