Detta är en bild av mitt inre

onsdag 25 januari 2012

Strandad

Det går inte så bra nu. Maken är strandad på annan ort p.g.a att de allmänna kommunikationsmedlen icke behagar avgå som de ska.
Vår bil är strandad en knapp kilometer från hemmet ty den stannade och vägrade sedan att starta, fast jag bad såsnällt. Och nej det är inte soppatorsk utan ettfelsomkommerochgår, ett fel som så fort vi lämnar in den på verkstad inte finns eller kan upptäckas.
Min förhoppning om en tjatochskällfri kväll har strandat ty jag tappade tålamodet med det yngsta barnet när hon fick ett utbrott över att hennes fötter växt ur både sina egna och storasysters skridskor.
Och min plan om att läsa ikapp bloggar och skriva trevliga kommentarer till er har strandat p.g.a. tidsbrist och utmattning över vardagens förtretligheter.

Och själv ser jag ut som en strandad val, när jag av ren otur såg mig i spegeln.

Resten av den här kvällen kan vi väl hoppa över, eller ja vad fan, vi kan väl hoppa över torsdagen och fredagen också, så att det blir helg. Helg nu!

12 kommentarer:

 1. Aj då. Men vi hoppar inte över fredagen, är i Helsinki då med god vän, det vill jag inte missa. Ta en hutt, satsa på soffhörnet och gå och lägg dig sen. Kvällskram

  SvaraRadera
 2. Ta ett glas vin och andas!

  SvaraRadera
 3. Det är OK med mig! Eller nej förresten - jag ska gå på bio med en väninna på torsdag.... Vill ju inte missa Persbrandt förstår du!

  SvaraRadera
 4. Låter inte som nån rolig dag för dig idag. Kan inte bli annat än bättre imorgon. :)

  SvaraRadera
 5. Vilket elände. Nu kan det bara bli bättre

  SvaraRadera
 6. Förbaskade bil!!
  Hoppas morgondagen blir bättre!

  SvaraRadera
 7. så har du mens också...
  Fy för sådana där dagar. När jag har sådana dagar brukar jag försöka trösta mig med att det är bättre att det händer små förtretligheter ofta än att det händer en stor olycka.

  SvaraRadera
 8. Jag har efter moget övervägande börjat använda mina tonåringars väldigt välartikulerade ord såna dagar. Jag säger kort och gott. Bajs.


  Ja, jag är väldigt mogen.

  SvaraRadera
 9. Gillar Singelmammans knep här! :)
  Annars kan jag mest instämma i Ezters uppmaning eller kanske Knasterfaster!?

  Själv sprider jag små rökpuffar av glädje omkring mig efter mitt sällsynta fynd-kaps-köp idag - en splitter ny jacka för nästan inga pengar alls.

  Jag är tillfälligt kär!

  Och ägare till mitt livs första fuskpälsjacka i damig modell!

  (Världen borde skälva här)?
  Kram

  SvaraRadera
 10. Det gör du rätt hoppa över dom dagarna det behöver du. Låter som om lagen om all jävlighet har trätt i kraft. Det värsta är ju att det så svårt att komma ur hjulspåren. Det bara går runt runt hela tiden
  Tycker lite synd om dig nu
  Håller tummarna för att det vänder

  SvaraRadera