Detta är en bild av mitt inre

fredag 6 augusti 2010

Adopterad tant

Om du adopterar en tant. Rätt sorts tant. Då kan det hända att hon gör små konstnärliga projekt med dina barn. Medan du själv dricker kaffe och viftar med tårna. Det kan också hända att du får flaskor med universums godaste saft och krusbärssylt. Jag har tur. Jag har adopterat rätt sorsts tant.

Avgjutet rabarberblad

Annat avgjutet blad.

5 kommentarer:

 1. Var hittar man dem? Jag vill veta var förmedlingen finns.

  SvaraRadera
 2. Vilka underbara blad! Har du gjort dem?
  Duktiga du isf :O)
  Och den där tanten, skicka hit henne, typ till värmland, jag behöver en tant, kan hon rensa svamp?

  SvaraRadera
 3. Selma, ingen förmedling finns än. Det kanske vore en affärsidé? Just denna tant hittade jag på min arbetsplats. Hon är perfekt. 25 år äldre än jag med utflugna barn och kreativitet som kliar i fingrarna.

  Pillargontanten, bladen har min adoptivtant gjort. De barnen gjorde håller på att torka och ska sedan lackas och målas. Min tant är väldigt duktig på att finna och rensa svamp. Tyvärr har hon inte trots mitt påhittade släktband till henne avslöjat sina bästa svampställen...Men det verkar vara få som avslöjar sådant. Å andra sidan brukar jag få redan plockad svamp av henne. Jag kommer ALDRIG att skicka bort henne eller hyra ut henne. När det gäller min tant så är jag väldigt egoistisk.

  SvaraRadera
 4. Vi är nog flera som står i kö annars. Sådana tanter borde växa på träd. Den lilla larven på rabarberbladet gjorde sig väldigt bra där.

  SvaraRadera
 5. En sån tant vill jag bli när jag blir gammal

  SvaraRadera