Detta är en bild av mitt inre

fredag 13 augusti 2010

Måndag

På måndag börjar jag jobba igen efter den långa semestern. Det är väl ok. Men jag vet att abstinensen kommer att finnas där. Abstinens efter sovmornar, vin mitt i veckan, barnen, bloggofacebook. Det är väl därför man jobbar. För att uppskatta sin lediga tid. Och för att få lön förstås. Fast den aldrig riktigt räcker.

5 kommentarer:

 1. Jag skulle inte ha någonting emot att få lön för att blogga och skriva...

  SvaraRadera
 2. Jag har ju egentligen lön för att inte göra ett skit ;-) Fast så himla kul är det ju inte att vara förtidspensionerad, jag hade ju mycket hellre varit frisk och arbetat... (Man har faktiskt inget att riktigt se fram emot när alla dagar är likadana...)

  SvaraRadera
 3. Åh vad jag inte är avundsjuk. Jag har "semester" ett halvår till och börjar redan få
  slut-på-semesternpanik :)
  Så är det när man vänjer sig vid att ha det bra.
  Men det finns ju fördelar med att jobba också... förhoppningsvis får man gå på toa ifred och så blir det lite mer skrammel i plånboken.

  SvaraRadera
 4. Så sant! Gruvar mej oxå inför vardagen.. Trots att jag är mammaledig. Men det känns inte helt ok att sitta o sippa rosé då stora barn kommer från skolan....

  SvaraRadera
 5. Jag har en svag aning om hur det kändes i en tid för länge sen (nåja ettochetthalvt år sen i alla fall), och längtar inte tillbaka till den tiden.
  Men jag minns också att man vande sig väldigt fort vid att vara i arbetsselen igen.

  SvaraRadera