Detta är en bild av mitt inre

måndag 2 augusti 2010

Vad händer?!

Du är alltid så glad, sa en bekant.
Du är snäll, sa en annan.

Till råga på allt sitter jag här med min lönnfeta mage och är rätt nöjd. Trots mitt halvskruttiga hus med halvfärdiga projekt, trots min aningens stökiga familj och trots att mycket av det jag skulle gjort under min semester inte blivit av.

Hela min image håller på att gå åt pipan! Och jag undrar vad det är som händer? Hur kan jag uppfattas som glad och snäll? Är det hormonerna? Miljöförstörningarna?  Vad är det som svävar i luften och som gör mig lugn och nöjd ?

När det egentligen finns så otroligt mycket att vara missnöjd och arg över.

8 kommentarer:

 1. Det är ju fantastiskt! Du måste ha fått alla "nöjd-energier" i hela Europa, för själv sitter jag i Belgien och är missnöjd... ;-)

  SvaraRadera
 2. Jag hör också att jag alltid är så glad och positiv,tänk om folk visste hur deppig och lipig man är mellan varven. Den där sidan man aldrig visar utåt.

  SvaraRadera
 3. När du kommer på vilka piller det är du äter så vill jag gärna ha några! Tycker du har all anledning att vara nöjd :-) Kram

  SvaraRadera
 4. Desperat hemmafru, kul med kommentarer från för mig tidigare okänd bloggare. Jag sätter mig nu, tittar på min jordglob och sänder över positiva krafter till Belgien.

  Livsnjutaren, jag visar tyvärr alla mina sidor. Det är inte alltid så bra. Men just nu är min image i fara!

  Fru Venus,jag går på en diet av fett,salt, socker, kolhydrater,alkohol. Kanske detta levnadssätt äntligen lönat sig och jämnat ut humöret?!

  SvaraRadera
 5. Det är nog alkoholen som gör att du är så nöjd för tillfället. Vänta till efter semestern när du återgår till vita dagar/veckor/månader då blir du nog kärring igen ;)

  SvaraRadera
 6. Ajajaj, förnöjd och glad. Låter illavarslande.

  SvaraRadera
 7. Begynnande demens med aningen lollighet?

  SvaraRadera
 8. Det verkar allvarligt!

  SvaraRadera